DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Invitation til Elevmøde den 5. maj 2018

Vi glæder os til vores årlige Elevmøde og gensyn med tidligere elever. Elevmødet afholdes lørdag den 5. maj, og jubilarer skal være opmærksomme på, at de skal tilmelde sig jubilarfrokosten. Se mere information på siden her og download invitationen i menuen til højre.

Opvisningsplan for Årgang 2017/18

Vi knokler for endnu en gang at kunne give jer alle en forrygende gymnastikoplevelse, og vi glæder os helt enormt til at komme ud i hallerne og vise dette års elevopvisning. Opvisningsplanen kan downloades fra menuen til højre. Vær dog opmærksom på, at der kan tilgå flere opvisninger, og at tidpunkter for allerede planlagte opvisninger løbende vil blive opdateret, efterhånden som vi bliver dem bekendt. Den seneste opvisningsplan er redigeret medio marts.

Tilmelding til StevnsCamp og MiniCamp åbnede den 30. januar 2018 kl.12.00

Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen på StevnsCamp for de 10-15-årige og som noget nyt i år også MiniCamp, der er for de 7-10-årige. Tilmeldingen til begge camps åbnede tirsdag den 30. januar 2018 kl. 12.00 på siden her for StevnsCamp og på siden her for MiniCamp.

Første skoledag for Årgang 2018/19

Vi glæder os til at byde Årgang 2018/19 velkommen, når det bliver deres tur, til at indtage Gymnastikefterskolen Stevns. Første skoledag for Årgang 2018/19 er søndag den 12. august 2018.

Tak til alle besøgende for en forrygende Efterskolernes Dag 24. september 2017

Med i omegnen af 1000 besøgende, god stemning, livlig aktivitet og strålende solskin fås ikke en meget bedre udgave af Efterskolernes Dag. Her fra Stevns siger vi mange tak til alle dem, der valgte at lægge vejen forbi netop vores efterskole. Både elever og medarbejdere havde glædet sig til at byde velkommen og vise skolen frem, og vi håber, at alle besøgene havde en lige så forrygende dag som os. Vi håber naturligvis at hilse på mange af jer igen ved en anden lejlighed – måske som elev på en af de kommende årgange.

Dans som linjefag og Dobbelt Mini Trampolin og Powertumbling som valgfag

Fra skoleåret 2016/17 har vi udbudt Dans som linjefag og Dobbelt Mini Trampolin og Powertumbling som valgfag. Vi er glade for at byde velkommen til endnu flere fede muligheder for spring og dans her på Stevns. Vi har lagt en video på YouTube med en lille præsentation – se den her.

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.