DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Kom til Julemøde torsdag den 14. december

Traditionen tro byder vi indenfor til vores årlige Julemøde. I år er det torsdag den 14. december, og her vil være stemningsfyldt luciaoptog med skolens elever, fremvisning ved skolens Danselinje og indslaget Go’Aften Stevns – et eksperimenterende nyhedsshow, der viser glimt af elevernes tolkning og holdning til verden omkring os, fremført af skolens elever. Læs mere i invitationen der ligger på siden her.

Tilmeldingen til GymCamp Stevns den 5.-6. januar 2018 er åben

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til GymCamp Stevns fredag den 5. – lørdag den 6. januar 2018. Et døgn i gymnastikkens tegn, hvor du vælger dig ind på spring eller dans. Derudover vil du også opleve andre spændende aktiviteter, som Gymnastikefterskolen Stevns kan byde på. Læs mere og tilmeld dig på siden her.

Vi holder åbent hus på Efterskolernes Aften den 10. januar 2018

Alle landets efterskoler holder åbent hus på Efterskolernes Aften den 10. januar 2018 kl. 18.00 – 21.00, og det gør vi naturligvis også her på Gymnastikefterskolen Stevns. Vi glæder os til at byde indenfor til en rundvisning og muligheden for at mærke lidt af efterskolelivet.

Invitation til StevnsCup – nyt indendørs fodboldstævne på Stevns

Som noget nyt inviterer Gymnastikefterskolen Stevns til indendørs fodboldstævne for U11/U12 og U13/U14 piger og drenge i A og B række. Stævnet afholdes søndag den 11. februar 2018 kl. 10.00. Læs mere og download en invitation til stævnet på siden her.

Tak til alle besøgende for en forrygende Efterskolernes Dag 24. september 2017

Med i omegnen af 1000 besøgende, god stemning, livlig aktivitet og strålende solskin fås ikke en meget bedre udgave af Efterskolernes Dag. Her fra Stevns siger vi mange tak til alle dem, der valgte at lægge vejen forbi netop vores efterskole. Både elever og medarbejdere havde glædet sig til at byde velkommen og vise skolen frem, og vi håber, at alle besøgene havde en lige så forrygende dag som os. Vi håber naturligvis at hilse på mange af jer igen ved en anden lejlighed – måske som elev på en af de kommende årgange.

Vi bød indenfor til åbent hus på Efterskolernes Aften onsdag den 11. januar 2017

Alle landets efterskoler holdt åbent hus på Efterskolernes Aften onsdag den 11. januar 2017, og det gjorde vi naturligvis også her på Gymnastikefterskolen Stevns. Nåede du ikke at kigge forbi? Det gjorde TV2 Øst heldigvis, så se i stedet indslaget, da de sendte live her fra Gymnastikefterskolen Stevns, 10:45 inde i udsendelsen, via linket her.

Dans som linjefag og Dobbelt Mini Trampolin og Powertumbling som valgfag

Fra skoleåret 2016/17 har vi udbudt Dans som linjefag og Dobbelt Mini Trampolin og Powertumbling som valgfag. Vi er glade for at byde velkommen til endnu flere fede muligheder for spring og dans her på Stevns. Vi har lagt en video på YouTube med en lille præsentation – se den her.

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.