CAMP STEVNS
StevnsCamp (10-15 år) – juli

StevnsCamp (10-15 år) den 30. juli – 2. august 2018

***Tilmeldingen er åben – dog er der fuldt booket på spring-delen, men der er mulighed for at komme på venteliste – tilmeld dig dans eller ventelisten til spring via linket nederst på siden***

 

Gymnastikefterskolen Stevns er glade for at kunne byde dig velkommen til StevnsCamp mandag den 30. juli – torsdag den 2. august 2018. Tre døgn i gymnastikkens tegn, hvor du kan vælge mellem spring eller dans. Derudover vil du også opleve andre spændende aktiviteter, som Gymnastikefterskolen Stevns kan byde på.

Som noget nyt i år afholder vi to camps til sommer: StevnsCamp og MiniCamp (Se info om MiniCamp i menuen til venstre).

StevnsCamp er for dig, der elsker spring eller dans, og som er mellem 10 og 15 år. Du skal være super klar på tre døgn med fuld fart og gymnastikglæde i nogle af Sjællands lækreste gymnastikfaciliteter.

Med overnatning på skolen sammen med de øvrige 175 camp-deltagere får du tre døgn fyldt med udvikling, hygge, nye venskaber og masser af oplevelser. I deltagergebyret på 1.600 kr. medfølger alle hovedmåltider samt øvrig forplejning, camp t-shirt, dygtige instruktører, hjælpere, modtagere og oplevelser du sent vil glemme. Programmet for de tre døgn bliver offentliggjort i løbet af foråret.

Vi starter ca. kl. 12.00 mandag den 30. juli og slutter ca. kl. 12.00 torsdag den 2. august.

Vi glæder os til at se dig til StevnsCamp 2018!

Se video fra SpringCamp Stevns 2017 ved at følge linket her.

Er du mellem 7 og 10 år afholder vi som noget nyt i år MiniCamp torsdag den 2. august – fredag den 3. august. MiniCamp er 24 fantastiske timer fyldt med spring og udvikling.
Læs mere i menuen til venstre under MiniCamp.

Har du spørgsmål til vores camps, er du velkommen til at kontakte vores campansvarlige Marie Ingemann og Peter Bollesen på mail: camp@gymnastikstevns.dk

Tilmeld dig via linket nedenfor, hvor du skal tilmelde dig enten spring eller dans. Vær opmærksom på at det ikke er muligt efterfølgende at skifte over til spring, hvis du har valgt dans, og omvendt.
NB: Vær opmærksom på at der ingen fortrydelsesret er ved købet, og at det ikke er muligt at få deltagergebyret retur ved afbud.

Klik her for at komme på venteliste til Stevns Camp SPRING:

 

Klik her for at tilmelde dig StevnsCamp DANS: