CAMP STEVNS
StevnsCamp

Tusind tak for en fantastisk StevnsCamp 2019! Det var skønt at fylde skolen med så mange glade og aktive børn. Vi glæder os allerede til StevnsCamp 2020.

Se video fra StevnsCamp 2019 her.

StevnsCamp (10-15 år)

Gymnastikefterskolen Stevns er glade for at kunne byde dig velkommen til StevnsCamp. Tre døgn i gymnastikkens tegn, hvor du kan vælge mellem spring, eller dans. Derudover vil du også opleve andre spændende aktiviteter, som Gymnastikefterskolen Stevns kan byde på.
StevnsCamp er for dig, der elsker spring eller dans, og som er mellem 10 og 15 år. Du skal være max klar på tre døgn med fuld fart og gymnastikglæde i nogle af Sjællands lækreste gymnastikfaciliteter. Dagene er fyldt med udvikling, træning, hygge, nye venskaber og masser af oplevelser.

Pris

1600,- kr. (inkluderer overnatning i klasselokale, alle hovedmåltider samt øvrig forplejning, camp t-shirt, merchandise og dygtige instruktører).

Der er 150 pladser på StevnsCamp.
50 pladser på dans – alder 12-15 år
100 pladser på spring – alder 10-15 år. For at deltage på spring skal du kunne lave araber-flik

Tilmelding

Tilmeldingen til StevnsCamp åbner her på siden i starten af 2020.
Deltagergebyret refunderes ikke ved framelding.

Program

Programmet bliver tilsendt via mail sidst i juni 2020.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
camp@gymnastikstevns.dk

 

Er du mellem 7 og 10 år afholder vi MiniCamp Stevns. MiniCamp er 24 fantastiske timer fyldt med spring eller grand prix. Læs mere i menuen til venstre under MiniCamp.