DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Stillingsopslag: Med kost og spand
Gymnastikefterskolen Stevns søger ny rengøringsassistent.
Stillingen er normeret til 30 timer med forventet tiltræde fra den 1. august 2020.

Vi søger en medarbejder, der…
• kan arbejde selvstændigt, men også indgå i samarbejde med skolens 30 øvrige medarbejdere og vores 184 elever.
• er samvittighedsfuld og klar til at tage ansvar.

Et job på Stevns indebærer…
• et godt arbejdsmiljø med gode arbejdstider.
• en travl hverdag med positive kollegaer og elever.

Ansættelse sker efter funktionærloven.
Øvrige oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Carlo Mathiasen på telefon 4018 2062.

Din ansøgning skal være modtaget på mailadressen forstander@gymnastikstevns.dk senest onsdag den 17. juni kl. 12:00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Stillingsopslag: Vi søger ny Køkkenchef
– med madglæde og menneskeligt overskud

Dagligt har vi ca. 200 munde at mætte – både morgen, middag og aften.
Vi søger derfor en køkkenchef, som…
• -kan lede vores medarbejdere, og styre kostbudgettet.
• indgår i den daglige tilberedning, hvor du er garant for sund og spændende kost.
• har lyst til at være en del af en efterskole med til tider skiftende arbejdstider.
• har godt humør og lyst til at have unge mennesker omkring sig.
Køkkenet på Stevns er en travl arbejdsplads, men vi har…
• et godt arbejdsmiljø med et positivt og velfungerende personale.
• hjælp til dagens opgaver fra vores gode elever.
• plads til dig i gennemsnit 37 timer om ugen.
Vi ønsker at modtage din ansøgning senest onsdag den 3. juni 2020 kl. 12:00. Ansættelsen sker efter overenskomst med Kost- & Ernæringsforbundet.
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Carlo Mathiasen på 4018 2062.
Oplysninger om skolen kan du finde her på vores hjemmeside.
Ansøgningen sendes til: forstander@gymnastikstevns.dk


Grundlovsdag er desværre aflyst.

Grundet Covid -19 aflyses vores traditionsrige Grundlovsdag.
Vi glæder os til at se jer i 2021!


Kære alle elevmødedeltagere.

Grundet Covid -19 aflyser vi elevmødet som var fastlagt til den 2/5 2020.
Det er et arrangement som vi gerne vil holde fast i, fordi det betyder rigtigt meget for skolen og ikke mindst jer derude, at I får mulighed for at se og være sammen med hinanden på ”jeres gamle skole”.
Den nye dato er den 12/9 2020 – program følger

Er du en af dem som har betalt til jubilarfrokost, bedes du sende en mail til: kontor@gymnastikstevns.dk med besked om du kan deltage d. 12/9, eller desværre ikke kan, og vil have beløbet retur. (Husk navn og kontonr. Og gerne dato for indbetalingen.

Deadline for tilmelding og betaling til jubilæumsfrokosten er den 15/8.

Vi håber meget på at se jer alle.

Med venlig hilsen

Carlo Mathiasen

Stillingsopslag: Vi søger ny kreativ danse- og gymnastiklærer

Information til skolekredsen – Generalforsamling flyttes

Kære skolekreds.

Jeg skal på bestyrelsens vegne meddele jer, at vi på grund af Covid-19 situationen aflyser den planlagte generalforsamling som var fastsat til den 27/4.
Vi vil vende tilbage med en ny dato når situationen tillader det.
God Påske til jer alle.

PBV

Carlo Mathiasen

Stillingsopslag: Vi søger ny kreativ danse- og gymnastiklærer

Kreativ danse- og gymnastiklærer til Stevns

Stor erfaring fra danseverdenen? Stærk indenfor hiphop, house og andre urbane dansegenrer? Klar til at tilføre vores populære danselinje nye ideer, energi og spændende koreografier? Så er det dig, vi har brug for!
Vi søger powerfuld danser med højt teknisk niveau og stor bredde i sin dansebaggrund. Du skal undervise vores danselinje, som har spredt niveau, men høje ambitioner. Danselinjen deltager hvert år ved Efterskole DM i dans og laver derudover forskellige danseprojekter.
Vores vision er at være den mest progressive og nyskabende efterskole inden for gymnastikkens verden. Derfor forventer vi, at du også kan byde ind med nye spændende vinkler og ideer i vores gymnastikteam. Her skal du være med til at udvikle, præge og skabe årets gymnastikopvisning, som er en af skolens absolutte kerneopgaver.
Vi tilbyder dig et behageligt arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kollegaer og en masse skønne elever. Efterskolelærerjobbet er alsidigt, og du skal derfor være klar til såvel aften- som weekendarbejde.
Gymnastikken på Stevns er i konstant udvikling, og vi håber, at du vil brænde for at præge denne retning med lige netop dét, du er bedst til.
Alt efter interesse og kompetencer vil ansættelsesgraden være mellem 80-100%.
Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2020. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
For yderligere oplysninger kan forstander Carlo Mathiasen træffes på 4018 2062.

Ansøgning modtages som PDF på: forstander@gymnastikstevns.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 20. april 2020 kl. 12.00.

Samtaler afholdes i uge 19.

Læs mere på skolens hjemmeside: www.gymnastikstevns.dk

Vejledning i forhold til Coronavirus

På Gymnastikefterskolen Stevns har vi udarbejdet en vejledning/information til elever, forældre, ansatte og gæster på skolen i forhold til Coronavirus herunder mere om hvad det er, hvordan man skal forholde sig helt generelt og hvad vi har gjort på skolen.
Eleverne har fået mundtlig information, vi har ophængt plakater fra Sundhedsstyrelsen med info, indkøbt mere håndsprit og sidst men ikke mindst har de fået samme brev på vores interne FB side.
Vejledning/information er vedhæftet her.

Gymnastiklefterskolen Stevns deltager til Landstævne i Svendborg 2021>

På gymnastikstikefterskolen Stevns glæder vi os til endnu engang at deltage i Landsstævne – denne gang i Svendborg i 2021.
At være en del af et landstævne er en hel unik oplevelse for livet som skal opleves og mærkes for rigtigt at kunne forklares og som vi glæder os til at vores kommende elever årgang 20/21 får fornøjelsen af.

DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hver fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver.

I 2017 var det Aalborg, der slog dørene op for Landsstævnet – også kaldet L2017.
Der var mere end 25 idrætter og flere end 400 aktiviteter til Danmarks største idrætsfestival i Aalborg d. 29. juni til 2. juli 2017. D. 1.-4. juli 2021 er det Svendborgs tur til at byde velkommen til DGI Landsstævne – også kaldet L2021.

Da Aalborg i 2017 slog dørene op til landsstævne, var der nye ting at opleve. Både i forhold til rammen stævnet blev afholdt i og udbuddet af idrætter. Fællesskab, samvær, livsglæde og mangfoldighed var stadig være centrale værdier i landsstævneoplevelsen.

Deltagerne
Der er ca. 25.000 deltagere fordelt over alle aldre og livsfaser – man skulle dog være fyldt 15 år i 2017 for at kunne være med. I 2013 var der en overvægt af unge deltagere, hvor 45% var under 30 år. Deltagerne repræsenterede hele landet. Alle kan være med til Landsstævnet, og man behøver ikke at være medlem af en forening for at deltage.

Når man deltager i Landsstævnet, kan man selv sammensætte sit program for stævnet på kryds og tværs af de forskellige idrætstilbud.

Deltagerne i Landsstævnet kommer på grund af:
• de mange gode idrætstilbud
• fællesskabet
• den helt særlige landsstævnestemning
• festerne
• åbningsshowet
• afslutningsshowet

Publikum
Alle var velkomne som publikum til alt dét, der sker. Lige fra opvisningerne rundt i byen, til streetfodboldturneringen på havnefronten eller udspring i fjorden. Publikum kunne også købe billetter til shows på Aalborg Stadion eller i Gigantium. Lørdag var der mulighed for selv at prøve kræfter med landsstævneløb i cykling, MTB, triatlon eller løb.

Efterskoler
DGI har et tæt samarbejde med efterskolerne. Efterskolerne deltog med ca. 6.300 efterskoleelever fra hele landet. Efterskolerne stod for showet, der blev vist på Aalborg Stadion fredag og lørdag aften. Showet var åbent for publikum.

Det bliver fantastisk.

Foredrag med Læger uden grænser

Tirsdag d. 11/2 kl. 19.30 – 21.30 inviterer vi og skolekredsen til Foredrag med ”Læger uden grænser” på Gymnastikefterskolen Stevns, hvor den tidligere udsendte læge Marieke Leemreize kommer og fortæller om sine oplevelser fra hendes sidste mission i Syd Sudan fortalt i historier og billeder. Aftenen vil blandt andet give et indblik i hvordan en læge arbejder under virkelig udfordrende forhold i nogle af de mest udsatte steder i verdenen.

Marieke Leemreize arbejder til daglig i Lundby lægehus, hvor hun er i gang med at specialisere sig til praktiserende læge. Desuden sidder hun i bestyrelsen for Læger uden grænser Danmark.
Arrangementet er gratis og undervejs byder skolen selvfølgelig på kaffe.
Det bliver en lærerig og spændende aften i vores nye foredragssal og vi håber, at mange af jer vil lægge vejen forbi og dele denne oplevelse med os.

Interview med stevnselever på Studentum.dk

Hvordan er det egentlig at gå på efterskole og hvordan er det i særdeleshed at gå her på Stevns. Det er 4 af vores nuværende elever blevet interviewet om til hjemmesiden Studentum.dk. Studentum er en hjemmeside hvor man som ung kan finde information om forskellige uddannelser og høre mere fra elever som går/har gået der.

I kan se meget mere her

Syng-Med-Aften på Stevns

D.30. oktober kl. 19.00 – 20.45 inviterer bestyrelsen på Stevns til Syng-Med-Aften, hvor den dygtige musikalske duo Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen kommer og fortryller os med en musikalsk oplevelse i særklasse og spiller op til fællessang.
Hvem er Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen?
Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmø, Lunds universitet og debuterede i 2011 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Andreas Flensted-Jensen er uddannet på Musikvidenskabeligt institut på Københavns Universitet. De har siden 2011 dannet duo og fortryllet mennesker over det ganske land med deres dygtighed, varme og særlige sans for fortællinger og det at få folk med.
Arrangementet er gratis og undervejs byder skolen selvfølgelig på kaffe og kage.
Det bliver en uhøjtidelig og stemningsfuld aften i vores nye foredragssal og vi håber, at mange af jer vil lægge vejen forbi og dele denne oplevelse med os..

Nye Medarbejdere på Stevns

Vi byder i dette år velkommen til de her dygtige medarbejdere, Charlotte Fausing Kiehler i køkkenet, Kaare Pedersen som grøn pedel, Tanja Barnekov Zacho som PR ansvarlig og Springlærer, Pernille Ravn Sundstrup og Anton Sams som gymnastiklærere.

Du kan læse mere om vores medarbejdere her

125 års jubilæum

Gymnastikefterskolen Stevns fylder 125 år.
I den anledning inviterede vi indenfor til jubilæumsreception lørdag den 22. juni 2019 kl. 14-17.
Dagen bød på taler, bogreception, musikindslag ved Tine Karlshøj & Andreas Flensted samt skolens elever, gymnastikunderholdning, let buffet, kaffe, kage og mulighed for rundvisning på skolen af skolens nuværende elever.

Se billeder fra dagen på vores facebookside

 

Rytmehallen er færdig

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi har taget vores nye Rytmehal i brug. Hallen kan bruges som én stor hal eller som to mindre haller. Særligt TeamGym og Grand Prix nyder godt af disse muligheder.

Da gulvet er af stor betydning for brugen af et lokale, men sjældent får den store opmærksomhed, vil vi her benytte lejligheden til at tale varmt om vores nye Junckers sportsgulv.

Dette er et højkvalitets sportsgulv, produceret af Junckers i Køge. Junckers producerer kun kvalitetsgulve, og er blandt andet kendt for deres massive trægulve, plankegulve, parketgulve og sildebensgulve. Vi kan kun medgive førnævnte gulve de aller bedste anbefalinger.

 

Skolekredsen inviterer løbende til foredrag

Skolekredsen vil starte en ny tradition og tilbyde foredrag her på skolen.

Det første foredrag var onsdag den 24. oktober 2018 med feltpræst Kristian Massey Møller.

Du kan læse mere om skolekredsen og deres arbejde her

 

Linjefagsvideoer

Vi tilbyder syv forskellige linjefag: TeamGym, Spring, Rytme, Grand Prix, Dans, Friluftsliv og Fodbold. Det kan være svært at vælge, hvilke linjefag der skal på lige præcis dit skema, og derfor har vi udarbejdet en video for hvert linjefag, så du kan se, hvad du kan opleve på de forskellige linjefag. Videoerne ligger på vores YouTube-kanal og på vores hjemmeside under punktet ‘Linjefag’ på siden her.

 

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.