DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Byggeri på Gymnastikefterskolen Stevns

Mandag den 1. oktober blev det første spadestik taget. Et nyt byggeprojekt er netop startet på Gymnastikefterskolen Stevns.

Følg med i udviklingen af projektet på facebook side

 

Skolekredsen inviterer: Foredrag med Kristian Massey Møller

Skolekredsen vil starte en ny tradition og tilbyde foredrag her på skolen. Det første af sin art bydre på et foredrag med feltpræsten Kristian Massey Møller

Hent invitationen i menuen til højre

Du kan læse mere om skolekredsen og deres arbejde her

 

Tilmelding til DrengeCamp Stevns er åben!

Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen på DrengeCamp Stevns for 9-14 årige.

Tilmeldingen til campen er åben, og du kan læse mere her

 

Nye medarbejdere

Der sker altid noget på Gymnastikefterskolen Stevns. I dette skoleår er der intet mindre end 8 nye skønne medarbejdere. Ta’ et kig på alle skolens ansatte her

 

Linjefagsvideoer

Vi tilbyder syv forskellige linjefag: TeamGym, Spring, Rytme, Grand Prix, Dans, Friluftsliv og Fodbold. Det kan være svært at vælge, hvilke linjefag der skal på lige præcis dit skema, og derfor har vi udarbejdet en video for hvert linjefag, så du kan se, hvad du kan opleve på de forskellige linjefag. Videoerne ligger på vores YouTube-kanal og på vores hjemmeside under punktet ‘Linjefag’ på siden her.

 

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.