DAGLIGDAGEN
Meddelelser

125 års jubilæum

Gymnastikefterskolen Stevns fylder 125 år.
I den anledning inviterer vi indenfor til jubilæumsreception lørdag den 22. juni 2019 kl. 14-17.

Dagen byder på taler, bogreception, musikindslag ved Trine Karlshøj & Andreas Flensted samt skolens elever, gymnastikopvisning, let buffet, kaffe, kage og mulighed for rundvisning på skolen af skolens nuværende elever.

Se mere på eventet på vores facebookside og find invitationen i menuen til højre

 

Grundlovsfest

Traditionen tro byder vi udenfor til Grundlovsfest.

Find mere info og indbydelse her

 

Elevmøde 2019

Traditionen tro inviterede vi den første lørdag i maj inden for til jubilarfrokost og Elevmøde. Tak til alle jer der lagde vejen forbi, det er skønt at se så mange der stadig gerne vil besøge sin gamle efterskole.

Du kan finde billeder fra dagen på vores facebookside, lige som du også kan finde jubilarfoto.

 

GymnastikKabalen

Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole bød søndag den 7. april indenfor til et magisk show. Kortene til den store GymnastikKabalen 2019 blev lagt og publikum kunne nyde et bredt og alsidigt show med fart, spænding, elegance og spændstighed.

Gymnastikkens mangfoldighed blev sat i fokus.

Se billeder fra dagen her

 

Byggeri på Gymnastikefterskolen Stevns

Mandag den 1. oktober blev det første spadestik taget. Et nyt byggeprojekt er netop startet på Gymnastikefterskolen Stevns.

Følg med i udviklingen af projektet på facebook

 

Skolekredsen inviterer løbende til foredrag

Skolekredsen vil starte en ny tradition og tilbyde foredrag her på skolen.

Det første foredrag var onsdag den 24. oktober 2018 med feltpræst Kristian Massey Møller.

Du kan læse mere om skolekredsen og deres arbejde her

 

Medarbejdere

Der sker altid noget på Gymnastikefterskolen Stevns. I dette skoleår er der intet mindre end 8 nye skønne medarbejdere. Ta’ et kig på alle skolens ansatte her

 

Linjefagsvideoer

Vi tilbyder syv forskellige linjefag: TeamGym, Spring, Rytme, Grand Prix, Dans, Friluftsliv og Fodbold. Det kan være svært at vælge, hvilke linjefag der skal på lige præcis dit skema, og derfor har vi udarbejdet en video for hvert linjefag, så du kan se, hvad du kan opleve på de forskellige linjefag. Videoerne ligger på vores YouTube-kanal og på vores hjemmeside under punktet ‘Linjefag’ på siden her.

 

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.