DAGLIGDAGEN
Meddelelser

GymnastikKabalen

Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole byder indenfor til et magisk show. Kortene til den store GymnastikKabalen 2019 er delt, og du kan glæde dig til et bredt og alsidigt show med fart, spænding, elegance og spændstighed.

Efter billetsalgets start, er billetforhandleren lukket, men vi sælger stadig billetter. Læs mere ved at hente dokument til højre.

Se mere på Kabalens egen hjemmeside.

 

Jubilarfrokost og Elevmøde

Traditionen tro inviterer vi til Jubilarfrokost og Elevmøde i skønne maj. Begge begivenheder afvikles lørdag den 4. maj måned.

Jubilarfrokosten er for alle, som har afsluttet skolegang på Stevns for 5, 10, 15 etc. år siden, kan melde sig til. Elevmødet, som er for alle tidligere Stevns-elever, starter kl. 14, og kræver ikke tilmelding. Hent invitationerne til begge begivenheder til højre herfor.

 

Byggeri på Gymnastikefterskolen Stevns

Mandag den 1. oktober blev det første spadestik taget. Et nyt byggeprojekt er netop startet på Gymnastikefterskolen Stevns.

Følg med i udviklingen af projektet på facebook

 

Skolekredsen inviterer løbende til foredrag

Skolekredsen vil starte en ny tradition og tilbyde foredrag her på skolen.

Det første foredrag var onsdag den 24. oktober 2018 med feltpræst Kristian Massey Møller.

Du kan læse mere om skolekredsen og deres arbejde her

 

Nye medarbejdere

Der sker altid noget på Gymnastikefterskolen Stevns. I dette skoleår er der intet mindre end 8 nye skønne medarbejdere. Ta’ et kig på alle skolens ansatte her

 

Linjefagsvideoer

Vi tilbyder syv forskellige linjefag: TeamGym, Spring, Rytme, Grand Prix, Dans, Friluftsliv og Fodbold. Det kan være svært at vælge, hvilke linjefag der skal på lige præcis dit skema, og derfor har vi udarbejdet en video for hvert linjefag, så du kan se, hvad du kan opleve på de forskellige linjefag. Videoerne ligger på vores YouTube-kanal og på vores hjemmeside under punktet ‘Linjefag’ på siden her.

 

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.