DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Interview med stevnselever på Studentum.dk

Hvordan er det egentlig at gå på efterskole og hvordan er det i særdeleshed at gå her på Stevns. Det er 4 af vores nuværende elever blevet interviewet om til hjemmesiden Studentum.dk. Studentum er en hjemmeside hvor man som ung kan finde information om forskellige uddannelser og høre mere fra elever som går/har gået der.

I kan se meget mere her

Syng-Med-Aften på Stevns

D.30. oktober kl. 19.00 – 20.45 inviterer bestyrelsen på Stevns til Syng-Med-Aften, hvor den dygtige musikalske duo Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen kommer og fortryller os med en musikalsk oplevelse i særklasse og spiller op til fællessang.
Hvem er Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen?
Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmø, Lunds universitet og debuterede i 2011 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Andreas Flensted-Jensen er uddannet på Musikvidenskabeligt institut på Københavns Universitet. De har siden 2011 dannet duo og fortryllet mennesker over det ganske land med deres dygtighed, varme og særlige sans for fortællinger og det at få folk med.
Arrangementet er gratis og undervejs byder skolen selvfølgelig på kaffe og kage.
Det bliver en uhøjtidelig og stemningsfuld aften i vores nye foredragssal og vi håber, at mange af jer vil lægge vejen forbi og dele denne oplevelse med os..

Nye Medarbejdere på Stevns

Vi byder i dette år velkommen til de her dygtige medarbejdere, Charlotte Fausing Kiehler i køkkenet, Kaare Pedersen som grøn pedel, Tanja Barnekov Zacho som PR ansvarlig og Springlærer, Pernille Ravn Sundstrup og Anton Sams som gymnastiklærere.

Du kan læse mere om vores medarbejdere her

125 års jubilæum

Gymnastikefterskolen Stevns fylder 125 år.
I den anledning inviterede vi indenfor til jubilæumsreception lørdag den 22. juni 2019 kl. 14-17.
Dagen bød på taler, bogreception, musikindslag ved Tine Karlshøj & Andreas Flensted samt skolens elever, gymnastikunderholdning, let buffet, kaffe, kage og mulighed for rundvisning på skolen af skolens nuværende elever.

Se billeder fra dagen på vores facebookside

 

Rytmehallen er færdig

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi har taget vores nye Rytmehal i brug. Hallen kan bruges som én stor hal eller som to mindre haller. Særligt TeamGym og Grand Prix nyder godt af disse muligheder.

Da gulvet er af stor betydning for brugen af et lokale, men sjældent får den store opmærksomhed, vil vi her benytte lejligheden til at tale varmt om vores nye Junckers sportsgulv.

Dette er et højkvalitets sportsgulv, produceret af Junckers i Køge. Junckers producerer kun kvalitetsgulve, og er blandt andet kendt for deres massive trægulve, plankegulve, parketgulve og sildebensgulve. Vi kan kun medgive førnævnte gulve de aller bedste anbefalinger.

 

Skolekredsen inviterer løbende til foredrag

Skolekredsen vil starte en ny tradition og tilbyde foredrag her på skolen.

Det første foredrag var onsdag den 24. oktober 2018 med feltpræst Kristian Massey Møller.

Du kan læse mere om skolekredsen og deres arbejde her

 

Linjefagsvideoer

Vi tilbyder syv forskellige linjefag: TeamGym, Spring, Rytme, Grand Prix, Dans, Friluftsliv og Fodbold. Det kan være svært at vælge, hvilke linjefag der skal på lige præcis dit skema, og derfor har vi udarbejdet en video for hvert linjefag, så du kan se, hvad du kan opleve på de forskellige linjefag. Videoerne ligger på vores YouTube-kanal og på vores hjemmeside under punktet ‘Linjefag’ på siden her.

 

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.