DAGLIGDAGEN
Meddelelser

Invitation til Grundlovsfest

Traditionen tro indbyder vi til Grundlovsfest her på Stevns den 5. juni. Der vil være gymnastikopvisning af Stevns Elite og Elevholdet 2017/18, musiske indslag fra skolens elever og indslag fra Stevns Friluftsscene. Medbring selv madkurv, kød og tilbehør til grillen – drikkevarer kan købes til billige priser. Læs hele dagens program i invitationen i menuen til højre.

Information om ulykke

Vi er i dyb sorg over, at en af vores elever så pludseligt er gået bort, og af respekt for ham og hans familie har vi lavet et informationsskriv om ulykken, som kan læses fra menuen til højre.

Opvisningsplan for Årgang 2017/18

Vi knokler for endnu en gang at kunne give jer alle en forrygende gymnastikoplevelse, og vi glæder os helt enormt til at komme ud i hallerne og vise dette års elevopvisning. Opvisningsplanen kan downloades fra menuen til højre. Vær dog opmærksom på, at der kan tilgå flere opvisninger, og at tidpunkter for allerede planlagte opvisninger løbende vil blive opdateret, efterhånden som vi bliver dem bekendt. Den seneste opvisningsplan er redigeret primo april.

Tilmelding til StevnsCamp og MiniCamp åbnede den 30. januar 2018 kl.12.00

Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen på StevnsCamp for de 10-15-årige og som noget nyt i år også MiniCamp, der er for de 7-10-årige. Tilmeldingen til begge camps åbnede tirsdag den 30. januar 2018 kl. 12.00 på siden her for StevnsCamp og på siden her for MiniCamp.

Første skoledag for Årgang 2018/19

Vi glæder os til at byde Årgang 2018/19 velkommen, når det bliver deres tur, til at indtage Gymnastikefterskolen Stevns. Første skoledag for Årgang 2018/19 er søndag den 12. august 2018.

Information til udlandsdanskere

Mange danskere bosat i udlandet oplever udfordringer i forhold til deres børns uddannelse, hvis barnet gerne vil tage fx en dansk gymnasial uddannelse. Overgangen fra et udenlandsk til det danske uddannelsessystem kan være vanskelig, både sprogligt og kulturmæssigt. En mulig løsning er et efterskoleophold, i hvad der i det danske uddannelsessystem svarer til 9. eller 10. klasse.

Vi er en efterskole, der har en masse at tilbyde jeres børn, inden de skal starte på fx gymnasiet eller en anden dansk ungdomsuddannelse. Læs mere på siden her, hvor der ligger yderligere information målrettet udlandsdanskere.