Friluftsliv

Friluftsliv er for dig, som elsker at bruge din krop i naturen og få fede, sjove og hyggelige oplevelser sammen med andre under åben himmel.
Gymnastikefterskolen Stevns har fantastiske muligheder for et spændende og varieret friluftsliv. Vi tager udgangspunkt i vores naturlejrplads, der ligger lige i nærheden af skolen, og vi skal arbejde med alt fra udfordrende gruppedynamik til hyggelig madlavning over bål. I området omkring efterskolen er der ideelle omgivelser til vandring, kano, kajak og mountainbike og alle mulige andre slags naturoplevelser.
Friluftslivet handler i høj grad også om at komme på tur! Derfor skal vi i løbet af året på tre større ture; en kajaktur i efteråret, en skitur om vinteren og en kano/vandretur i foråret. På disse ture gør vi brug af alle de ting, vi har lært om teknik, udstyr, orientering, samarbejde og lejrliv.
Hvis du vælger friluftsliv på Stevns, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at fryse, svede, knokle og bande, men til gengæld er der også garanti for, at du kommer til at have det sjovt, rykke dine grænser og udfordre dig selv på den fede måde. Og når man sidder i aftenskumringen efter en god dag i naturen og rister skumfiduser over bål med sine nye bedste venner, er man ikke i tvivl om, at naturen er noget helt specielt…

default
Post Written by