Spring

På springlinjen har du mulighed for at fordybe dig i springgymnastikkens grundlæggende og videregående elementer i topmoderne, nybyggede springfaciliteter.
Med udgangspunkt den enkelte vil vi arbejde med at forbedre grundtræning og teknik således at man får optimale muligheder for at lære nye spring . Som elev på Stevns springlinje vil man blive screenet af en fysioterapeut, ligesom der vil blive udarbejdet individuelle træningsplaner.
Vi tror på at springgymnastikken er opbygget af mange forskellige grundelementer. Når man behersker disse og sætter dem sammen, er vejen til det færdige spring kort.
På Stevns arbejder vi med tekniktræning, springmetodikker, powertumbling og funktionel grundtræning. Ydermere har vi med vores bungy rigs optimale muligheder for at fremelske luftsans i forbindelse med rotationer i luften
Vi benytter de allernyeste træningsprincipper, ligesom brug af video mm til fejlretning er en naturlig del af hverdagen. Vi tilstræber at udfordre dig, således at du på efterskoleopholdet kan mærke en klar forbedring af dit springniveau.
Deltagelse på springlinjen kræver ikke særlige gymnastiske forudsætninger udover engagement og motivation. Vil du noget ekstra med din springgymnastik, er denne linje lige noget for dig.

default
Post Written by