CAMP STEVNS
FaceOff Camp Stevns

FaceOff Camp Stevns – Aflyst

 

FaceOff Camp Stevns den 8.-10. februar 2019 er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte.

 

Vil du vide mere om hvad FaceOff Camp er, så læs med her:

FaceOff Camp er en camp hvor du skal være klar på at springgymnastik, parkour, tricking, akrobatik og sågar breakdance flyder sammen? Campen er for drenge og piger i alderen 10 – 16 år.

Har du lyst til at prøve kræfter med nye måder at bevæge dig på – sammen med dine kammerater? Hvis ja – så skal du vælge FaceOff Camp på Gymnastikefterskolen Stevns.

Du kommer til at arbejde med forskellige bevægelsesformer og prøver at sammensætte springkombinationer i andre miljøer end du er vant til.

Vi prøver f.eks. at arbejde med at stå på én arm eller at kaste rundt med hinanden som en del af springkonceptet – og det hele styres af stjernerne fra FaceOff og Gymnastikefterskolen Stevns´ dygtige springlærere.

Prøv det hele i skolens moderne faciliteter: Mini trampoliner, dobbelt-mini trampoliner, stor-trampoliner, fast track, bungyrigs, springgrave, pomfritgrav og så kommer PE-redskaber med deres store 12 x12 airtrackgulv. 

Vil du vide mere om hele konceptet – klik her

Pris

995 kr.- inkl. fuld forplejning, t-shirt, overnatning i klasselokaler samt fede træninger med super dygtige instruktører.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Elke Brøns Kaczmarek
camp@gymnastikstevns.dk