Dans

Danselinjen på Gymnastikefterskolen Stevns
På Danselinjen vil du kunne fordybe og dygtiggøre dig i mange af dansens genre og arbejde med udtryk og performance.
På det første semester af skoleåret vil du på Danselinjen blive præsenteret for en masse forskellige stilarter såsom hiphop, house og moderne dans samt arbejde på at dygtiggøre dig i både koreografi og freestyle. På andet semester vil vi på danselinjen arbejde målrettet mod en danseforestilling som skal showcases både på- og udenfor skolen.
På Danselinjen tager vi glædeligt imod nybegyndere, men det forudsætter at du er nysgerrig på dansen og har stor lyst til at udforske de forskellige genrer. 

Hvis du vælger Danselinjen på Stevns vil du have stor mulighed for at udforske dansen og blive forberedt på at tage en danseuddannelse. Det vi fokuserer på og tilbyder på linjen er: 
– Generel viden om stilarterne: Vi tror på, at man skal have viden om de respektive stilarters oprindelse og kultur for at blive en bedre danser.
– Teknisk træning: Vi arbejder med dansegenrernes forskellige teknikker.
– Koreografi: her vil vi fokusere på både udtryk og performance og du vil blive introduceret for redskaber til hurtigt at opfange koreografi.
– Freestyle: som danser er det vigtigt at være komfortabel med at freestyle. Derfor vil vi på danselinjen udforske og undersøge hvad det vil sige at bevæge kroppen frit og i flow.
– Danseforestilling: på andet semester af skoleåret vil du på danselinjen skulle være med i en danseforestilling koreograferet af forskellige aktuelle dansere fra København og omegn.
– Gæstelærere: Vi vil på besøg af gæstelærere som skal undervise.
– Personlig udvikling: Gennem individuelle samtaler og personlige rettelser og samarbejde.  

Vi forventer at du møder motiveret op og er engageret og har lyst til at udfordre dig selv, lege med bevægelsen, dit udtryk og blive en dygtigere danser. Det kræver at du er: 
– Klar på at byde ind med det bedste af dig, så vi kan have en hyggelig stemning med høj træningsmoral.  
– Du skal kunne give og modtage hhv. Både kritik og ros. 
– Du skal være klar på at der i foråret måske vil være “lektier” i form af selvtræning af danseforestillingen

Underviserne på linjen er alle topkvalificerede og har mange års erfaring med dans både som udøvere og koreografer. 

default
Post Written by