Spring

Springlinjen på Gymnastikefterskolen Stevns  

På springlinjen har du mulighed for at fordybe dig i springgymnastikkens grundlæggende og videregående elementer i topmoderne springfaciliteter. Med udgangspunkt i den enkelte vil vi arbejde med at forbedre grundtræning og teknik således at du får optimale muligheder for at lære nye spring.   

Vi tror på at springgymnastikken er opbygget af mange forskellige grundelementer. Når man behersker disse og sætter dem sammen, er vejen til det færdige spring kort.  

På Stevns arbejder vi med tekniktræning, springmetodikker, powertumbling og funktionel grundtræning. Ydermere har vi med vores bungy rigs optimale muligheder for at fremelske luftsans i forbindelse med rotationer i luften.  

Vi benytter de allernyeste træningsprincipper, ligesom brug af video mm. til fejlretning er en naturlig del af hverdagen. Vi tilstræber at udfordre dig, således at du på efterskoleopholdet kan mærke en klar forbedring af dit springniveau.  

Deltagelse på springlinjen kræver ikke særlige gymnastiske forudsætninger udover engagement og motivation. Vil du noget ekstra med din springgymnastik, er denne linje lige noget for dig. Hvis du vælger springlinjen på Stevns får du optimale muligheder for at forbedre dit springniveau i et positivt, humørfyldt og sikkert springmiljø. Du kan forvente at få:
– God fysisk grundform, smidighed, fysik og kondition 
– Et inspirerende træningsmiljø hvor vi vægter din læring 
– Tekniktræning, der giver dig et godt fundament til at udføre de færdige spring 
– Afvekslende springopstillinger, der sikrer at du bliver udfordret, der hvor du er 
– Personlig målsætnings- og træningsplan. Herunder mentaltræning 
– Studietur til relevant gymnastikmiljø 

Vi forventer at du gerne vil lære og har mod på at træne. Vi kan ikke lære dig noget, hvis du ikke selv vil. Du vil gerne være aktivt deltagende og er klar til at vi har forventninger til dit engagement. Du er klar til at rykke dine egne grænser i et sikkert miljø 


Underviserne på linjen er erfarne springinstruktører, der alle er aktive trænere på førende danske klubhold, gymnaster på landshold og som en del af GymDanmark som (internationale)dommere eller landsholdstrænere.  

default
Post Written by