TeamGym

Denne linje er en konkurrencelinje.
Konkurrenceformen, har lange traditioner på Gymnastikefterskolen Stevns. Flere Danske- og Nordiske mesterskaber i junior og ynglingerækken er det blevet til.

På linjen arbejder vi målrettet med både rytme og spring – og der ”nørdes” virkelig igennem med teknik, stil, udstråling og ensartethed. Du kan forvente, at det til tider bliver rigtig hårdt og du skal være indstillet på at bidrage og kæmpe – til gengæld lover vi dig de fedeste oplevelser.

Vi kan ikke garantere at alle kommer i konkurrence – vi sætter altid det bedst mulige hold og kæmper for det bedst mulige resultat. Vi håber at du vil være en del af holdet! Konkurrenceaspektet er vigtigt ved dette linjefag – man skal altså kun vælge TeamGym hvis man har lyst til at være med til konkurrencer.
Årets helt store mål på TeamGym-linjen er Efterskole DM! Vi ønsker desuden på Teamgymlinjen at samarbejde med jeres TeamGym klubber om at I, hvis I ønsker det, kan deltage ved Junior DM med jeres normale forening. Også landshold samarbejdes der med, så træningsmål og –planer overholdes.

Man behøver ikke at have dyrket TeamGym før – men man skal have lyst til at konkurrere i disciplinerne: Rytme, Bane og Trampet. Og man skal vælge en springlinje som 2. prioritet – da TeamGym er en overbygning på disse! Undervisere på linjen er erfarne TeamGym instruktører, der alle er aktive på førende danske klubhold eller som gymnaster på landshold.

Se en video om TeamGym linjen her.

default
Post Written by