FAGLIGT
IT

Som den øvrige verden, anvender vi dagligt IT i stort set alle undervisningssituationer.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at den enkelte elev medbringer sin egen computer. Skolen har desværre ikke computere til udlån.

Køb af computer?

Hvis I skal købe en computer, så anbefaler vi ikke en specifik producent, men fraråder køb af computer uden lokal lagerplads. Udvalget hos stort set alle elektronikforhandlere kan anvendes til de skolebehov, der kræves.

Netværk og sikkerhed

Vi har selvfølgelig trådløst netværk på hele skolen. Vores fiberforbindelse er på 1000/1000 Mbit.

Netværket bruger WPA-personal krypteringsprotokol, som alle nyere computere understøtter. Det forventes at elevernes computer er udstyret med et fungerende antivirus program. Netværket er optimeret til brug i undervisningslokalerne, men alle afdelinger er selvfølgelig også netværks-dækket. Det skal dog ikke afvises, at der på de yderste værelser kan opleves lidt nedsat hastighed i spidsbelastningssituationer.

Office365

Når eleverne kommer på skolen, så får alle elever oprettet en Office-profil, så alle kan kommunikere gennem Teams, gemme på OneDrive og tekstbehandle i Word. Licensen er “Student”, og den indeholder blandt andet Word, Excel, Teams, OneDrive etc. Licensen deaktiveres selvfølgelig, når eleven ikke er elev på Stevns mere. Brugen af Office365 er gratis.

Ordbøger og undervisningsplatforme

– Alle elever får tilgang til elektronisk ordbog.

– I de boglige fag benyttes flere forskellige undervisningsplatforme. Vi har for eksempel abonnement hos Gyldendal og Clio.

Skolen har ikke forsikret elevernes udstyr.