FAGLIGT
Studieretninger

Vælg mellem fire forskellige studieretninger

9. kl.

9. klasse på Stevns byder udover spændende linje- og valgfag også på en stærk tværfaglighed i undervisningen – en dannelsesrejse i fagligheden der giver et højt refleksionsniveau til forståelse af verden omkring os. Alt sammen i kombination med det stærke fællesskab et efterskoleophold tilbyder.

1.st

1.st er den af vores studieretninger, der har eksisteret i flest år her på Stevns. Her bliver gymnastikken og fællesskabet vægtet utrolig højt i samspil med et stort bogligt fokus og høje ambitioner. Derudover folkeskolens prøver i alle boglige fag og målrettet klargøring til ungdomsuddannelserne.

Science

På Science er faglig fordybelse i de naturvidenskabelige fag nøgleordet. Her fokuseres på fagligheden, den undersøgende og projektorienterede arbejdsform, hvor det er lysten, der er drivkraften. Denne studieretning byder på studieture til både Barcelona og Geneve – blandt andet med besøg på Cern. Det hele naturligvis i kombination med gymnastikken og fællesskabet.

International

International er for dig med høje sproglige ambitioner. Her arbejdes der med interkulturel forståelse, internationale brændpunkter samt sproglig, faglig fordybelse. Studieturene går til Bruxelles og New York. Det hele naturligvis i kombination med gymnastikken og fællesskabet.