FAGLIGT
Studieretninger

Vælg mellem tre forskellige studieretninger

9kl

9. klasse på Stevns byder udover spændende linje- og valgfag også på en stærk tværfaglighed i undervisningen – en dannelsesrejse i fagligheden der giver et højt refleksionsniveau til forståelse af verden omkring os. Alt sammen i kombination med det stærke fællesskab et efterskoleophold tilbyder.

1.st

1.st er den af vores studieretninger, der har eksisteret i flest år. Her bliver gymnastikken og fællesskabet vægtet utrolig højt i samspil med et stort bogligt fokus og høje ambitioner. Udover folkeskolens prøver i alle boglige fag og målrettet klargøring til ungdomsuddannelserne.

Science

På Science er faglig fordybelse i de naturvidenskabelige fag nøgleordet. Her fokuseres på fagligheden, den undersøgende og projektorienterede arbejdsform, hvor det er nysgerrigheden, der er drivkraften. Denne studieretning byder på studieture til både Budapest og Geneve – blandt andet med besøg på CERN. Det hele naturligvis uden at gå på kompromis med gymnastikken og fællesskabet.

International

International er for dig, som finder verden omkring dig interessant. Her arbejdes der med interkulturel forståelse, internationale brændpunkter samt sproglig og faglig fordybelse. Studieturene går til Bruxelles og New York/Washington. Det hele naturligvis i kombination med gymnastikken og fællesskabet.