OM STEVNS
Personale

 • Carlo Mathiasen
  Forstander
  40182062
  • FAG

   Fællesmotion

   Om

   Carlo har været forstander på Stevns siden 1997. Siden Carlo satte sig i forstanderstolen, har skolen gennemgået en enorm udvikling. Skolens gymnastikprofil er trukket helt skarpt op. To store haller, klasselokaler, spisesal og boafsnit er bygget til – men også på andre fronter er Carlo innovativ… Skolen har nu sit tredje navn, siden Carlo satte sig i forstanderstolen.

 • Rasmus Hoffmann-Hansen
  Viceforstander
  40111450
  • FAG

   Matematik og vejleder

   Om

   Jeg har været ansat her på Gymnastikefterskolen Stevns siden 2001. Det meste af dagen står jeg ved min computer, hvor jeg sætter alting i system – ikke mindst i Excel. Når jeg holder fri, tilbringer jeg tiden sammen med mine tre piger – min hustru Jannie og vores to døtre Rebecca og Juliane. Jeg er handyman, og så elsker jeg at køre på min gamle BMW-motorcykel.

 • Dorte Balle
  Sekretær
  56508377
  • FAG

   Kontor

   Om

   Dorte er vores uundværlige alt-mulig-kvinde på kontoret, og hun hjælper med praktisk taget alt – og styrer også elevbanken.

 • Jimmy Schultz
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Matematik, Fysik/kemi og diverse boldspil, drengetons og allsport

   Om

   Jeg har været ansat siden 2010 som matematik- og fysik-/kemilærer. Jeg har desuden bifag i idræt og tager gerne et valghold i diverse boldspil, drengetons eller allsport.

   Jeg har et langt idrætsliv på konkurrenceplan bag mig. Kender alt til succes, skader, skuffende præstationer og omgivelsernes forventninger.

   Jeg har arbejdet som pædagog siden ruder konge var barn. Og har et ømt punkt for elever, der skal have et ”du er god nok”.

   Efterskoleelever er bare det hele. En fantastisk alder: Viljen til at lære, følsomme og fulde af energi. Dejligt at gøre en forskel ved bare at lytte og vejlede.

 • Anders Winther Larsen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Obligatorisk gymnastik, Springlinje, TeamGym, Tumbling

   Om

   Anders har efterhånden været her på Gymnastikefterskolen Stevns i flere år og er bestemt heller ikke ny i gymnastikverdenen. Anders har i flere år været en solid del af landsholdet i TeamGym, hvor han har været med til at hente medaljer af fineste karat, og i foråret 2015 fik Anders posten som assisterende landstræner for landsholdet.

 • Bente Gjøtterup
  Lærer
  26782151
  • FAG

   Matematik, Dansk og Krea

   Om

   Jeg er uddannet lærer i 1998, med matematik og håndarbejde på linje.
   I 2008 startede jeg på Stevns, og før det arbejdede jeg 10 år i folkeskolen og den lokale ungdomsskole.
   Jeg er født og opvokset på sydsjælland, hvor jeg stadig bor, med min mand Allan og vores 3 piger.
   Det kreative fylder rigtig meget i mit liv, hjemme såvel som på arbejdet. Jeg elsker alt kreativt fra håndarbejde til pileflet & smykker og nyder at det på en efterskole kan være en del af mit arbejdsliv.
   På Stevns underviser jeg i Dansk, Matematik og kreative fag.
   I min undervisning lægger jeg vægt på humor, ligeværd og tillid.
   Mit arbejde ser jeg som en mulighed, for at samle alt det jeg holder allermest af at arbejde med. Jeg skal arbejde med mine to yndlingsfag dansk og matematik, og samtidig være kreativ på Kreaholdet.
   Som efterskolelærer er jeg andet og mere end bare lærer, jeg nyder samværet med de unge, også når der ikke er undervisning.

 • Christina Cuni Andersen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Obligatorisk gymnastik, Rytmelinje og Grand Prix

   Om

   Grand Prix er Cunis hjertebarn. I den sidste håndfuld år har Cuni hvert år ført hold til efterskole
   DM. Sideløbende med sit virke på Stevns,
   har Cuni i mange år fungeret som instruktør på
   flere konkurrencehold i foreningsregi. Cuni har også været landstræner.

 • Elke Brøns Kaczmarek
  Lærer - på barsel
  56508377
  • FAG

   Dansk, Obligatorisk gymnastik, Rytmelinje og Tons

   Om

   Verdensholdsgymnast – Gymnastikhøjskolen i Viborg – og Gymnastikefterskolen Stevns! Elke har rejst verden tynd med verdensholdet og var efterfølgende instruktør på Gymnastikhøjskolen i Viborgs elitehold. Vi er glade for, at vi nu her på Stevns nyder godt af Elkes kreative og rytmiske fortræffeligheder. Elke er desuden gymnastik- og campansvarlig og holder sammen på alle trådende, hvad enten det angår opvisninger eller camps.

 • Mai Britt Skar
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Dansk, engelsk, kristendom, historie og valgfaget Krea

   Om

   Jeg startede som lærer her på Gymnastikefterskolen Stevns i 2013. Jeg har to voksne sønner, hvor den ældste tidligere har været elev her. Derudover har jeg på forhånd et lille kendskab til skolen, da mine bedsteforældre tilbage i 1926 grundlagde skolen, hvor min far også er født og opvokset.

   Mit ønske om at blive lærer her på Gymnastikefterskolen Stevns udspringer fra nogle forventninger om, at det her er muligt at kombinere de værdier, som jeg sætter meget højt, nemlig forpligtende fællesskab, høj faglighed, kreativitet og personlig dannelse og udvikling hos eleverne.

 • Peder Lund
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Matematik, Fysik/kemi og musik

   Om

   Jeg har to jobs:
   Det ene er i min familie, hvor jeg er kører til svømning, ridning, fodbold og spejder. Jeg læser godnathistorier for mine 3 børn og lektier med de 2 ældste af dem. Jeg handler og laver mad. Jeg laver budgetter, styrer økonomien, uddeler kys og meget andet, der naturligt ligger under min stilling som familiepersonale. Den anden del af familiepersonalet består af min kone, Marlene, som er smuk, klog og meget følsom.
   Mit andet job er på efterskolen, hvor jeg underviser i musik på skolens teater/musiklinje. Jeg er matematik- og fysik/kemi-lærer. Desuden står jeg – sammen med Elke – for skolens elevråd, og jeg er lærerrådsformand sammen med Kirsten. Jeg er læreruddannet fra Frederiksberg Seminarium i 2001 med linjefag i fysik/kemi og musik.
   Jeg har spillet musik siden starten af 80’erne i diverse bands og forsøger stadig at finde tid til musikken i den sparsomme fritid, mine to fuldtidsjobs efterlader. Jeg elsker at bage; en nyerhvervet hobby som er let forenelig med familiepersonalejobbet, og jeg spiller squash.

 • Peter Bollesen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Dansk, Biologi, TeamGym, Springlinje og Pigespring

   Om

   Hvad rutine angår, så er Peter manden! Efter mere end 15 år i efterskoleverdenen har Peter en massiv ballast, når det kommer til springgymnastik.
   Peter har i endnu flere år været aktiv i et væld af foreninger. De seneste par år har engagementet ligget i Greve Gymnastikforening, hvor fokus har været på TeamGym.

 • Christina Permin Caspersen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Matematik og Fysik/kemi

   Om

   Jeg er uddannet lærer i 1996 med linjefag i matematik og fysik/kemi. Jeg underviser primært på studieretningen Science, hvor jeg sammen med eleverne får lov at nørde, men jeg har også fornøjelsen af at undervise 9. klasse i matematik.

   Jeg bruger en del af min fritid i naturen på hesteryg. Jeg holder meget af naturen, og netop derfor er jeg bosat på Møn. Her bor jeg sammen med min mand og vores to børn.

 • Pernille Basballe
  PR og lærer
  25331564
  • FAG

   PR-ansvarlig og engelsklærer

   Om

   Jeg er uddannet Cand.merc.(kom.) fra Copenhagen Business School og har tidligere blandt andet arbejdet som kommunikationsmedarbejder og journalist. Her på Gymnastikefterskolen Stevns er jeg PR-ansvarlig og varetager blandt andet vores hjemmeside, strategiudarbejdelse, udvikling af kommunikationsstrategiske tiltag og alle de sociale medier; Facebook, Stevnsblog, Instagram, etc.

   At få muligheden for at drive PR for en efterskole som Gymnastikefterskolen Stevns er helt fantastisk! For jeg går i dén grad ind for konceptet efterskole: fællesskabet, sammenholdet, mentaliteten og den personlige udvikling et år på efterskole giver.

   Jeg bor i Strøby Egede sammen med min mand og vores to piger. Jeg startede til gymnastik som 2-årig og er i dag træner og bestyrelsesmedlem i AIK 65 Strøby Gymnastik.

 • Eva Marie Loft Andersen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Dansk, Tysk, Friluftsliv

   Om

   Eva er uddannet lærer fra VIA University College i Aarhus og er desuden uddannet friluftsvejleder på Paul Petersens Idrætsinstitut. Eva underviser i dansk og tysk.

 • Morten Bentsen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Spring, Begynderspring, Pigespring, DMT og Tumbling

   Om

   Jeg har lavet gymnastik i mere end 10 år og har tidligere været på TeamGym-landsholdet og landsholdet i Dobbelt Mini Trampolin. Tilbage i 2011/12 gik jeg selv her på Stevns og er siden blevet student og har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. I de sidste fire år har jeg været TeamGym-træner i Gladsaxe.

   Jeg glæder mig til nogle fede springtræninger med engagerede elever.

 • Helle Grandahl Hansen
  Køkkenassistent
  56508377
  • FAG

   Køkkenassistent

   Om

   Jeg er egentlig uddannet kontorassistent i toldvæsenet og har haft flere forskellige jobs, blandt andet på kontoret i Søværnet, det der senere blev til Koldkrigsmuseet. Fra kontoret er jeg nu kommet i køkkenet her på Stevns – et skifte jeg er rigtig glad for, for her er to dage ikke ens, og det er bestemt ikke kedeligt at være sammen med de unge mennesker.

 • Lasse Sunesen
  Lærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Matematik, TeamGym, Dobbelt Mini Trampolin, Powertumbling, Begynderspring, Pigespring

   Om

   I foråret 2017 var Lasse i praktik her på Stevns, derefter blev han færdiguddannet som lærer, og fra den 1. august 2017 blev han fastansat som lærer her.

   Udover at være uddannet lærer er Lasse en dygtig gymnast og desuden instruktør hos GymDanmark samt international TeamGym-dommer.

 • Marie Ingemann
  Lærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Obligatorisk gymnastik, Rytmelinje, valgfag, PR

   Om

   Marie har selv været elev her på Stevns – på Årgang 2004-2005, og pr. 1. august 2017 er hun nu her på Stevns i en ny rolle, nemlig som lærer.

   Udover nu at være uddannet Cand.merc.HRM har Marie årevis af trænererfaring på blandt andet DGI Midt- & Vestsjællands Rep.hold og PI Piger. Her hos os skal hun være gymnastiklærer og blandt andet undervise på vores Rytmelinje.

 • Dennis Andersen
  Timelærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Timelærer på Spring og TeamGym-linjen

   Om

   Dennis vendte i sommeren 2017 hjem fra et år som gymnast på DGI Verdensholdet, og han er nu ansat som timelærer på Spring og TeamGym-linjen her på Stevns.

   Dennis er en erfaren gymnast og underviser. Han kommer fra det jyske og er tidligere efterskolelærer og har undervist Ribe Rep og Holstebro MiniRep.

   Hans gymnastiske erfaring spænder også vidt, fra TeamGym gymnast i Gjellerup Sdr, til opvisningsgymnast på Holstebro Rep. og Ollerups Elitehold.

   For at komme frem til et gymnastisk produkt bliver Dennis inspireret af ordene; udvikling, succes, vilje og sociale relationer.

 • Lea Schmücker
  Timelærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Timelærer på Rytmelinjen

   Om

   Lea er timelærer på Rytmelinjen og har selv en baggrund som efterskoleelev og senest højskoleelev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Hun har i mange år dyrket konkurrencegymnastik, både sportsacrobatik og powertumbling. Hun har dog de sidste mange år dyrket rytmegymnastikken meget, blandt andet som gymnast på Rep. Hold I Holstebro og København og på Ollerups Elitehold.

   Hun har en BA i Nanoscience og har flere års trænerefaring i både rytme og spring, herunder Politiets Idrætsforening og i DGI Storkøbenhavn, hvor hun også i sidder i landsdelsholdudvalget og er med til præge gymnastikken i hovedstadsområdet.

 • Lene Tandrup Davidsen
  Rengøring
  56508377
  • FAG

   Rengøringsassistent

   Om

   Jeg er oprindelig uddannet gardindekoratør, men har arbejdet 23 år som dagplejer og de seneste år som rengøringsassistent.

   Jeg kommer fra Thy i Nordjylland, men flyttede til Sjælland i 1978.

   Med det samme, jeg kom ind af døren her på Gymnastikefterskolen Stevns, kunne jeg mærke, at det er et sted med sjæl, og et sted der er rart at være.

 • Lilly Clemmensen
  Køkkenchef
  56508377
  • FAG

   Kok

   Om

   Jeg blev uddannet kok i 1990. Før jeg kom her til Gymnastikefterskolen Stevns, var jeg selvstændig kok i syv år og har også arbejdet på blandt andet Belle Terrasse i Tivoli og på Korporalskroen.

   Jeg er gift, har to voksne børn og et lille barnebarn.

   Det, jeg holder allermest af ved at arbejde her på Stevns, er den gode kontakt til eleverne og muligheden for at give dem indblik i, hvad det vil sige at lave et godt måltid mad fra bunden, når de på skift har køkkentjans. Det er meget livsbekræftende at have med sådan en flok unge mennesker at gøre.

 • Hanne Jensen
  Ernæringsassistent
  56508377
  • FAG

   Ernæringsassistent

   Om

   Jeg er født og opvokset på en gård på Nordfalster, blev uddannet som køkkenleder i 1979 og har været ansat her på Stevns lige siden. Karbonader med stuvede ærter og gulerødder er min store livret.

 • Jette Nielsen
  Køkken og rengøring
  56508377
  • FAG

   Køkkenmedhjælper og rengøring

   Om

   Jeg er uddannet sygehjælper og klubpædagog og har været ansat her på Gymnastikefterskolen Stevns siden 2009. Jeg arbejder til dels i køkkenet og til dels med at holde skolen pæn og ren.

 • Jeanet Jensen
  Køkkenassistent
  56508377
  • FAG

   Køkkenassistent

   Om

 • Kasper Nielsen
  Lærer
  29422247
  • FAG

   Dansk, Engelsk, Friluftslinje og Drengefodbold

   Om

   Uddannet folkeskolelærer i 2008 med fagene idræt, dansk, historie og samfundsfag.
   Uddannet friluftsvejleder fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 2009, herunder instruktør i kano, kajak, telemarkski og basisfriluftliv.
   Har spillet og trænet fodbold på en række forskellige niveauer som ungdoms- og seniorspiller.
   Er ansat som kajakinstruktør på Kajakbasen i Amager Strandpark.
   Dyrker fitness, løb, kajak og fodbold på hobbyplan.
   Hører P1 i bilen på vej til arbejde og læser Weekendavisen, mest i weekenden.
   Bor på Frederiksberg.
   Elsker lange gåture i blæsevejr, hyggelige middage med venner og biografaftener… 😉

 • Kirsten Høgenhaug
  Lærer og vejleder
  56508377
  • FAG

   Dansk og Engelsk

   Om

   Kirsten kan alt med ord – intet mindre! Så Kirsten underviser i grammatik, spændingskurver, kortfilm. Hun læser korrektur, arrangerer hyggecafé, er vejleder og meget, meget mere…

 • Malene Salebjerg Jensen
  Lærer - på barsel
  56508377
  • FAG

   Tysk i 9. og 10. klasse

   Om

   Blev ansat på Gymnastikefterskolen Stevns i 2008.
   Uddannet på Haslev Seminarium i 2009 med linjefagene dansk, tysk, hjemkundskab og billedkunst.
   Brænder for de tyske sprogkundskaber og har derfor valgt kun at undervise i tysk.
   Ydermere valgte Malene at gå på en tysk efterskole og har været bosat i Tyskland i 2004-2005.
   I sin fritid dyrker hun dans, såsom standard, tango, jive og latin.

 • Fie Jensen
  Maler
  56508377
  • FAG

   Maler

   Om

   Fie forskønner skolen med skønne farver. Hvis du er rigtig opmærksom, så kan du finde små hilsner rundt omkring på skolen… Fie maler nemlig små glade ansigter, hvor man ikke venter det.

 • Gitte Johansen
  Ernæringsassistent
  56508377
  • FAG

   Ernæringsassistent

   Om

 • Gitte Mathiasen
  Ansvarlig for forskønnelse
  56508377
  • FAG

   Om

   Gitte svøber skolen i smukke blomster, og så har hun en kreativ tanke med i alle øvrige forskønnelsesprocesser på skolen.

 • Willy Harenberg
  Pedel
  56508377
  • FAG

   Redskabscrew

   Om

   Willy har været på Stevns i over 45 år, og skolen ville ikke være, hvor den er, hvis det ikke var for Willy. Willy laver alt det usynlige og er helt uundværlig i dagligdagen, og ikke mindst når alle gymnastikredskaberne skal rundt i Danmark.

 • Lene Herman Tidgen
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Dansk og engelsk

   Om

   Jeg kom her til Gymnastikefterskolen Stevns efter at have undervist på Strøbyskolen – a lifetime! Jeg slider ikke på trampolin og springgrav men nyder – sammen med eleverne – at bøje engelske uregelmæssige verber, stikke næsen ned i kunstbilleder fra Guldalderen og læse, diskutere, analysere og fortolke tekster i forskellige genrer på dansk og engelsk.

   Jeg bor i Strøby Egede med mand og to store piger, der (ikke særlig diskret) nyder, at deres mor har fået aften- og weekendarbejde. Det betyder nemlig, til deres store fryd, mindre kontrol af lektielæsning derhjemme.

 • Mads Beierholm
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Drengefodbold, Friluftslinje, Dansk, Engelsk

   Om

   Jeg er uddannet lærer fra Zahle seminarium i 2013 og underviser i dansk, engelsk, friluftsliv og fodboldlinjen. Jeg er tidligere professionel fodboldspiller for Vejle boldklub, SønderjyskE og islandske Fylkir og har rekorden som den yngste målscorer i Superligaens historie – en rekord som blev sat i 2001.

   Jeg er bosat på Stevns med min kæreste Mette og nyder at spille lidt hyggebold og badminton i fritiden. Derudover ser jeg, så ofte tiden tillader det, venner og familie.

 • Ina Overgaard
  Lærer
  56508377
  • FAG

   Dans, Obligatorisk gymnastik

   Om

   Jeg er 25 år og oprindeligt Nordvestjyde. Jeg har to danseuddannelser bag mig; ‘danseuddannelsen.dk’ i København og ‘New Education for Contemporary Dance’ i Sverige, og har derudover undervisnings og koreografisk erfaring fra blandt andet en højskole og flere efterskoler, samt været vejleder og gæsteunderviser.

   Jeg er glad for at være vendt tilbage til efterskolelivet og udfordringerne på Gymnastikefterskolen Stevns og danselinjen.

 • Anders Larsen
  Pedel
  56508377
  • FAG

   Pedel

   Om

   Jeg er uddannet tømrer og har arbejdet som tømrer i mange år. Jeg har desuden tidligere været ansat på Stevnsfortet og arbejdet med de unge kriminelle, der var indsat der.

   Det er mit ønske om at kombinere min uddannelse som tømrer og samværet med unge, glade mennesker, der har bragt mig her til Stevns, hvor jeg tager mig af pedelarbejdet både inde og ude. Jeg holder af det alsidige arbejde i en afvekslende hverdag.

 • Thomas Hansen
  Pedel
  56508377
  • FAG

   Pedel

   Om

   Jeg er uddannet tømrer/snedker og har tidligere arbejdet mange år i et snedkerfirma.

   Et ønske om at få et mere alsidigt arbejdsliv og flere forskellige arbejdsgange og opgaver gjorde, at jeg søgte her til Stevns. Det er desuden skønt at komme mere udenfor og arbejde på skolens grønne områder, da jeg tidligere har arbejdet som gartner.

   Jeg er gift, har tre børn og går meget op i fodbold og dømmer stadig kampe, når de mangler en dommer i lokalforeningen.

 • Henning Engberg
  Fysioterapeut og lærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Fysioterapi, Obligatorisk gymnastik, TeamGym, Crossfit, Elitelab

   Om

   Netop hjemvendt fra at have været fysioterapeut og fysisk træner for DGI Verdensholdet, bliver Henning pr. 1. august 2017 ansat her på Stevns, hvor han nu er fysioterapeut og gymnastiklærer.

   Henning har faktisk altid været gymnast. Han har blandt andet været elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, gymnast på DGI Storkøbenhavns Rep-hold samt instruktør for blandt andet DGI Storkøbenhavns Ynglingehold og Rep-hold. 

 • Helle Storm
  Timelærer
  56508377
  • FAG

   Timelærer på Grand Prix-linjen

   Om

   Helle har gennem mange år været træner i GPR/AGG i Greve Gymnastik & Trampolin og har i de sidste fire skoleår været timelærer her på Stevns på Grand Prix-linjen. Gennem mange år har hun oparbejdet en stor viden indenfor disciplinen, og det kommer nu elever her på Stevns til gode. Ved siden af sit arbejde i Greve er hun konsulent i klubber, der ønsker hjælp til træningsprogrammer og koreografi, og hun har tidligere været med i arbejdsgrupper under Rytmisk Udvalg i GymDanmark med fokus på reglement og dommere og har også selv været dommer i mange år.

   Ifølge Helle er hendes opgave her på Stevns at formidle en god oplevelse for pigerne, der vælger Grand Prix-linjen og ligeledes medvirke til, at de fremover ønsker at være en del af disciplinen i deres egen forening. Fokusemner på Grand Prix-linjen er smidighed, styrke, koreografi og samarbejde, hvilket som regel ender med et godt resultat ved årets konkurrencer, hvor især Efterskole DM er meget vigtig. Men linjen deltager også ved konkurrencer under GymDanmark i Grand Prix og Æstetisk gymnastik for hold.

 • Lotte Bjørnholdt Fink
  Timelærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Timelærer på Rytme-linjen

   Om

   Lotte har tidligere været lærer her på Stevns, og er nu tilbage som timelærer på Rytmelinjen. Lotte har dyrket gymnastik hele sit liv, trænet pigerytmehold og gået på henholdsvis Århus og Holstebro Rep.hold. Hun har desuden tidligere været gymnastiklærer på Skyum Idrætsefterskole.

 • Mads Henriksen
  Timelærer
  56 50 83 77
  • FAG

   Fysioterapeut og gymnastiklærer

   Om

   Jeg har selv gået til gymnastik, siden jeg var 8 år gammel, og har undervist i gymnastik siden jeg var 12. Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig tre dage om ugen på klinik og to dage om ugen som lærer her på Stevns, både som timelærer i diverse gymnastiktimer og som fysioterapeut. Jeg har selv dyrket teamgym på højeste plan i Ringsted. Derudover har jeg selv gået på Stevns. Jeg elsker at undervise og arbejde med mennesker, der brænder for det de laver.