OM STEVNS
Stevns Elite

Stevns Elite er et udtaget opvisningshold af tidligere elever, som repræsenterer skolen ved forskellige opvisninger. Holdet træner ca. en weekend om måneden.

Se opvisningstraileren for Stevns Elite 2017/18 via linket her.

Vi ønsker med holdet at give tidligere elever muligheden for at vende tilbage til skolen og få gode oplevelser med gymnastikken samt forbedre deres gymnastiske kunnen. Derved håber vi, at de rundt omkring i foreningerne kan være med til at udvikle gymnastikken.

Holdet laver ca. 10-12 opvisninger hver sæson både på skolen og til diverse opvisninger og stævner. Det er muligt at booke holdet til en opvisning mod dækning af transportudgifter. Kontakt holdleder Elke for nærmere info (se kontaktinfo nederst på denne side).

Krav og forventninger for at gå på holdet

– Du er tidligere elev på Gymnastikefterskolen Stevns og har gennemført et helt skoleår
– Vi forventer, at du prioriterer holdet højt til både træning og opvisning og i dine forberedelser
– Vær klar på intense sociale weekender hvor udvikling af opvisningen er i højsædet
– Du skal have lyst til at være en god repræsentant for skolen
– Det er vigtigt, at du er i god fysisk form til at kunne deltage på holdet. Det vil sige, at du er aktiv ved siden af, så du vedligeholder dit niveau og gerne udvikler det
– Du skal være indforstået med at følge skolens regler, når du er til træning på skolen eller på tur med skolen.

Instruktørteamet 2018-19

– Rytme: Lea Schmücker & Lotte Bjørnholt Fink
– Spring: Albert Klostergaard & Søren Mark Aagaard
– Cecilie Nordahl Eriksen (holdleder)

Økonomi

For at gå på holdet er der et kontingent på 1.000,- kr. Prisen dækker forplejning, stævneudgifter, bus på turné med eleverne osv. Derudover skal du påregne udgifter til dragter og holdtrøje på max 1.500,- kr. Kørsel til og fra træninger og opvisninger er på egen regning.

Kalender

Kan downloades fra menuen til højre.

Kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte holdleder Cecilie Nordahl Eriksen på ce@gymnastikstevns.dk.